O Nama

YAFI FILTERTECH SRBIJA je vodeća i najozbiljnija fabrika u oblasti filtracije vazduha u zatvorenim prostorima u zemljama bivše Jugoslavije. Naša prednost u odnosu na ostale je ozbiljna i kvalitetna proizvodnja. U našoj novoj fabrici se pre svega vodi računa o kvalitetu izrade filtera, prilagodljivosti svakom kupcu, najbolja cena i brzina isporuke filtera.

Iskustvo od preko petnaest godina na tržištu filtracije vazduha, naša istraživanja, razvoj i ulaganja u poslednjih četiri-pet godina, doveli su nas i omogućili su nam da steknemo konkurentnu snagu i time proširimo svoje kapacitete.

Zašto nam je kupac na prvom mestu?

Prvo da menja filter, jer time poboljšava u kontinuitetu kvalitet vazduha u radnom prostoru i time direktno utiče na kvalitet vazduha, a samim tim i zdravlje ljudi. Drugo, stalno vršimo edukaciju naših kupaca, da idealan i najbolji filter ne postoji. Zato postoji način merenja izdržljivosti filtera, efikasnost, aktuelne karakteristike filtera i uporediti ih sa parametrima. Postoji mnogo faktora provere filtera. Takođe, tokom rada filtera, eko uslovi, vlažnost vazduha i čestice prašine stvaraju opterećenje kod filtera. Treća važna stvar, veoma smo posvećeni ekologiji. YAFI FILTERTECH d.o.o., svakom svom poslovnom partneru, pored kvaliteta svojih proizvoda, može ponuditi kompletan inžinjering u oblasti klimatizacije i kao najvažniju stvar u oblasti ekologije dokument o kretnji eko-otpada (starih filtera) uz dolazak na lice mesta, odvoz istog i lagerovanje na deponiji uz pratnju eko inspekcije.

Svugde u svetu, obilazeći fabrike i sajmove, shvatili smo da se proizvedeni filteri u YAFI FILTERTECH SRBIJA ne razlikuju ni po kvalitetu, ni po svim parametrima filtracije od G2/EU2 - G4/EU4 i M5 - F9. Tako da je svima jasno da za određen kvalitet filtracije treba uzeti sve parametre i time izabrati pravi filter - zato ne postoji idealan filter.

YAFI FILTERTECH SRBIJA će Vam u svemu ovome rado pomoći. Posetite i nas i našu novu fabriku jer mi proizvodimo FILTERE NOVE TEHNOLOGIJE, time ćete doći do EKOLOŠKI ČISTOG VAZDUHA. Kvalitetan rad vaših klima sistema, znatno će poboljšati uslove rada i zdravlja ljudi u prostorijama sa centralnom klimom.